Service

Neem contact op

LW Security biedt service op maat. Het aanschaffen van een beveiligingssysteem is persoonlijk en de reden hiervan kan verschillen. Zo kan het zijn dat u dierbare spullen wilt beschermen of simpelweg dat de verzekering eisen heeft gesteld aan uw woning. In beide gevallen kunnen wij u zeer goed van dienst zijn. Wij maken altijd een afspraak met de klant om zijn/haar wensen en eisen te bespreken. Tijdens deze afspraak nemen wij onze demokit mee waar wij de Ajax producten laten zien die wij aanbieden. Het voordeel van een bezoek aan huis is dat wij samen met u de risicoklasse kunnen bepalen. Ook kunnen wij doormiddel van een bezoek aan huis zien waar en hoe veel beveiliging u nodig heeft. Aan de hand van dit bezoek aan huis geven wij u een advies en kunnen wij een offerte opstellen.

  • persoonlijke service.
  • een beveiligingssysteem op maat
  • vrijblijvend advies en offerte

De installatie van het Ajax beveiligingssysteem wordt samen gedaan met Lankcer Wolters. Lancker Wolters is een bedrijf met bijna 40 jaar ervaring in de beveiligingsbranche. Het voordeel hiervan is dat zij beschikken over alle nodige certificaten. De installatie zit standaard bij onze service inbegrepen, omdat het bij een beveiligingssysteem van belang is dat deze op een juiste manier wordt geïnstalleerd. 

Omdat Lancker Wolters beschikt over alle nodige certificaten kunnen wij waarborgen dat uw huis gecertificeerd wordt. Dit houdt in dat u een bewijs krijgt dat het systeem is geïnstalleerd door een erkend beveiligingsbedrijf.

Naast de installatie bieden wij u ook een onderhoudscontract en een meldkamercontract aan. Met een onderhoudscontract bieden wij onderhoud van uw systeem. Op deze manier kunt u ons inschakelen bij problemen met het systeem en zorgen wij dat deze problemen direct worden opgelost. Ook testen wij het systeem en vervangen wij de batterijen.

Een meldkamercontract houdt in dat u een abonnement krijgt bij de meldkamer. Dit biedt meerdere voordelen. Medewerkers van de alarmcentrale zijn getraind en weten hierdoor hoe meldingen van camera’s en detectoren geïnterpreteerd moeten worden. Ook zijn de medewerkers van de alarmcentrale 24/7 actief waardoor u niet zelf bij uw woning moet gaan kijken als er sprake is van een alarm. De alarmcentrale regelt het voor u en zij zorgen voor de coördinatie tussen de hulpdiensten en de centrale zelf.

Contactformulier

Voornaam: *
Achternaam: *
E-mail: *
Telefoonnummer:

Hoe kunnen we u helpen?